• Mersin Evden Eve Asansörlü Nakliyat , Taşımacılık

Hemen Arayın

0 537 687 63 58

Taşımak konusu özellikle kiracı olanların korkusu rüyası oluyor. Eşyaları tek gazetelere sar, kırılmasın. Mobilyaların yeniden içlerini boşaltmak, insanın gözünde büyüyor. Mobilyacı bul, yatak odası, gümüşlük gibi büyük eşyaları yeniden söküp, yeniden kurdurmak.

Bunların hepsi öncelikle maddi olarak çöküşe sebep oluyor. Kıyafetler, çocuk varsa eğer onların eşyaları, kitapları hepsini kutulara koy, ayrı ayrı, yerleştir. Hepsi yorucu ve zahmetli işlerdir. Birde eşler ikisi de çalıyorsa taşınmak tam anlamıyla bir kaosa sebep oluyor.

Hepsini hallettik diyelim, bu eşyaları taşımaya araç lazım, insan lazım. Ne yapmalı da bu işleri daha çabuk ve daha az yorularak bitirelim diye düşünürken, bu işleri yapan firmalar kendini gösteriyor. Her şehirde açılmış olan ofislerden, bürolardan bu şirketlere ulaşmak çok kolay.

Saydığımız işlerin büyük bir çoğunluğunun, neredeyse tamamının yükünü üzerimizden almaya yardımcı olunuyor. Her iş için ayrı adam tutup, hepsine tek-tek para vermiyorsunuz. Tek bir firma geliyor, kendi ekibi ile taşıma işini hızlı ve güvenilir bir biçimde hallediyor. Özellikle Mersin ve çevresinde yaşıyorsanız Esin Mersin Evden Eve Nakliyat sizlere hizmet için hazır.

Peki, Ne Gibi Hizmetler Sunuluyor?

Asansörlü Taşıma Hizmeti

Çok katlı apartmanlara eşya taşımak gerçekten çok zor bir iştir. Buzdolabı, fırın gibi büyük eşyaları çıkartmak ya da çıkartacak birilerini bulmak çok güçtür. Fakat mersin asansörlü nakliyat ile bu sorun ortadan kaldırılmış oluyor. Eşyalarınızın duvarlara, köşelere çarparak çizilme, kırılma riski sıfıra iniyor. İnsan gücü yerine teknoloji gücü kullanılıyor. Vinç usulü çalışan bu asansörler, sarsmadan eşyalarınızı istediğiniz kata rahatlıkla çıkartabiliyor.

Ucuz Nakliye Hizmeti

Tek bir firma ile bütün taşınma sorunlarını çözdüğü için, bütün işler için kimseye ayrı ayrı para verilmiyor. Kendiniz taşımaya kalksanız taşıt için ayrı, mobilyacı ayrı, taşıyan hamallar için, ayrı ayrı hepsi para demek. Ayrıca kendiniz taşımak yada birilerine kendi imkânlarınızla taşıttırmak istediğinizde eşyalarınızın garantisi olmaz. Taşıma şirketleri size bu garantiyi verir. Eşyalarınızı evden eve uzman, deneyimli ekibi ile sorunsuz taşır. Siz sadece seyredersiniz. Hem yorulmadan hem de çok aşırı paralar ödemeden taşınmanın keyfini çıkartırsınız.

Paketleme Hizmeti

Taşınma süresinde tam bir kabus haline gelen, uykuları kaçıran neyi, nereye, nasıl koysam? Kutular yeter mi? Taşınırken kırılır mı? Buna benzer bir sürü soru ve sorunlar zinciri de ortadan kaldırılmış oluyor. Siz hiçbir şeye elinizi sürmüyorsunuz. Şirket son sistem teknolojik aletleri, ekipmanları ve işinde uzman olmuş, deneyimli çalışma ekibi ile birlikte geliyor. Küçük, büyük bütün eşyalarınız itinalı ve düzenli bir biçimde, tek tek ayrılarak kutulara yerleştirilir. Size sadece yeni taşınacak olduğunuz yuvanızın tadını çıkartmak kalıyor. Kutulanıp, paketlenen eşyalarınız aynı şekilde özenli ve düzenli bir şekilde yeni yuvanıza yerleştirilerek kutulardan çıkartılır.

Mobilyaların Sökülmesi ve Yeniden Kurulumu

Özellikle yatak odası, çocuk odası, çalışma masası, bar takımı, çekyat, oturma gurupları, gümüşlük veya vitrin tarzında olan ahşap eşyaları taşınma esnasında büyük sıkıntı çıkartır. Nasıl olacak, garantisi de bitti. Kurulumu kime yaptırmalı sorusuna da cevap veren bu firmalar, deneyimli ekibi ile bütün mobilya çeşitlerinin parçalama ve kurulum işini de üstleniyor. Üstelik herhangi bir hasar oluşursa hasarı karşılamayı da vadediyor.

Beyaz Eşya Kurulumu

Buzdolabı, çamaşır ve bulaşık makinelari, fırın hatta çamaşır kurutma makinesi gibi beyaz eşyalarınızda, bu hizmetin içinde yer alıyor. Aynı mobilyalarda olduğu gibi güvenli bir biçimde yeniden kurulumu yapılıyor. Olası bir hasara karşılık yine firma size garanti veriyor. Siz çayınızı içmeye kısa sürede hazırsınız.